Neurosonic-hoidot

Parempi unen laatu | Luonnollinen kivun lievitys | Stressin lievitys | Palautuminen

Neurosonic-hoidot

Tutkitusti tehokas menetelmä

Neurosonic tuottaa matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtely vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Unen mekanismit palautuvat, ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä korjaantuu.

Unen laatu

Unen mekanismit palautuvat, jolloin nukahtaminen helpottuu, yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa.

Kivun lievitys

Voimakas vaikutus autonomiseen hermostoon auttaa kehoa korjaamaan itsensä. Hermoverkosto rauhoittuu, nestekierto paranee ja kipu lievittyy.

Stressin lievitys

Hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat ja välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia, jolloin palautuminen mahdollistuu.

Palautuminen

Autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Vaikutukset perustuvat luonnolliseen mekanismiin

Neurosonicin sisäänrakennetut värähtelijäelementit lähettävät kehoon erittäin matalataajuista (20-100 Hz) värähtelyä. Luonnollisena mekanis­mina värähtely vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen.

Neurosonicia ohjataan langattomasti helppokäyttöisellä mobiili­applikaatiolla, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelman rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Kattavasta ohjelmavalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Lisätietoa neurosonic-hoidoista löydät neurosonic.fi sivustolta.

Neurosonic hoidot meillä

Meillä on käytössä Neurosonic Professional -tuoli. Neurosonic-hoidot toteutetaan meillä pääasiassa itsepalveluna. Huoneen seinällä on selkeät ohjeet, joita noudattamalla pystyt itse säätämään helppokäyttöisestä tuolista sinulle sopivat säädöt. Itsellesi sopivimman ohjelmavaihtoehdon voit katsella jo etukäteen tästä, niin tullessasi paikalle voit keskittyä hoidosta nauttimiseen. Neurosonic sopii kaikille ikäryhmille ja on turvallinen käyttää joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Jokaiselle kävijälle on varattu varausjärjestelmässä 45 min. aika. Mikäli koet tarvitsevasi tukea ensimmäiselle käyntikerralle, ota yhteyttä ajanvarauksen ja maksamisen jälkeen viestillä puh. 045 3445910, niin tulen joko opastamaan sinut alkuun tai neuvon sinua puhelimitse. Huoneessa on myös ohjeet neurosonicin tukichatin käyttöön akuuteissa ongelmatilanteissa.

Hinnasto

1 käyntikerta: 16,00 €

Siirry varaamaan

Tilaus- ja toimitusehdot

Kysy psykoterapeutilta